2018. szeptember 12., szerda

Túl a Maszat-hegyen - 2# szereposztás

Mint ahogy előzőleg már hirdettük, a Túl a Maszat-hegyen című produkciónkat dupla főszerep-osztással játsszuk. Bemutatjuk a második párosunkat is: Maszat Janka szerepében Szabó Annabellát, Muhi Andrisként pedig Csiki Roland Ádámot kérdeztük, hogy érezték magukat a próbafolyamat alatt.

Maszat Janka 2# - Szabó Annabella

Belecsöppeni egy ilyen darabba egy ügyes és szorgos csapattal rendkívüli dolog, ehhez még hozzátársul egy olyan szereplő megformálása is, mint Maszat Janka, egy bátor, makacs, de vagány kislány, aki imád koszos és szabad lenni. A karakter megértése könnyebbé válik számunkra, hiszen bennünk is ott él egy kicsi részben Janka. Kettőnknek Zsuzsival lehetőségünk nyílik kívülről is szemlélni az egész darabot és Jankát is, mivel kettős szereposztásban játszunk. Számomra ez csakis jó lehet, mert egymást segítjük és bíztatjuk a próbák során és így gördülékenyebbé válik az egész. Emellett csapatként is segítünk egymásnak megérteni a szereplőket és a helyzeteket, hiszen legtöbben már túl vagyunk azon éveinken, amelyben Andris és Janka épp benne vannak.




Muhi Andris 2# - Csiki Roland  Ádám


Először szokatlan volt a dupla szereposztás, mert sokszor kellett megnézzem próbafolyamatok alatt a karakteremet úgy, hogy nem én játszom. A darab szövege nagyon vicces és jópofa, amin próbákon, de próbák után is sokat nevetünk. Muhi Andris számomra egy érdekes, hősszerelmes karakter. Elindul megmenteni Jankát, sokmindenen keresztül megy és nagyon bátran és okosan cselekszik, de mikor találkozik a lánnyal, aki iránt már többet érez mint barátság, egyből megijed.










És kettecskén:


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése